11 april 2015
17:15

Enskede IK

Referat: BP P05-3 - Enskede IK

I sista matchen hade vi chans att se till att vi vann cupen. Vinst mot Enskede och cupsegerna skulle vara klar. Vi börjar matchen mycket bra men lyckas inte göra något mål. Enskede kommer upp och rullar in 0-1. Vi fortsätter skapa chanser och Gurra klackade fram Fille som sätter dit 1-1. Enskede vill dock inte ge sig utan gör snyggt 1-2 på en hörna. Där tittar vi bara på bollen och inte på vad motståndarna gör.
I andra halvlek spelar sedan Viktor Naess fram Malcolm som sätter dit 2-2 via stolpen. Nu kändes det som vi skulle kunna vända och vinna matchen men det var helt fel. Enskede nickar in 2-3 på en hörna och i sista minuten lobbar de in 2-4.
Dock visar det sig sedan att Täby slagit BP4 så vi vann cupen ändå. Snabbt vändes tårar till vilt jubel.

Sätt över hela dagen gör vi en mycket bra turnering. Framförallt de 4 första matcherna minns man med glädje.

Stort tack till killarna för deras inställning och fina spel. Två träningar i veckan innan cupen i Eskilstuna på lördag och Sanktan premiären på söndag.